Tuširanje i kupanje

barnangen_com_shower_480x430

Šveđani imaju riječ kada je sve „baš kako treba“. Oni to zovu „lagom“. Doživite taj novi osjećaj uravnoteženosti s Barnängen kremama i gelovima za tuširanje koji su razvijeni da stimuliraju osjetila i pruže uravnoteženu njegu od trenutka kada dodirnete bočicu. Uz naše jedinstvene sastojke, zaštitnu Cold Creme kremu i Moisture serum, sastojcima nadahnutima nordijskom prirodom, očaravajućim mirisima, bogatim te ujedno i laganim teksturama, naši proizvodi pretvaraju vašu kupaonsku rutinu u ritual.

Nordic Care:

Nordic Care kreme za tuširanje sadrže sastojke nadahnute nordijskom prirodom i naš poznati sastojak Cold Cream kremu, formulaciju inspiriranu legendarnim sapunom koji je proslavio brand Barnängen. Razvili smo kremu za tuširanje za zaštitu svakog tipa kože:

 

Caring krema za tuširanje, za suhu do normalnu kožu

Nutritive krema za tuširanje, za suhu do vrlo suhu kožu

Sensitive krema za tuširanje, za osjetljivu kožu

Nordic Rituals:

Nadahnuće smo našli u jednim od najstarijih švedskih tradicija poput saune, skoka u ledenu vodu koji u Švedskoj zovu „Isvaksbad“, te proslavi dolaska ljeta, Nordic Rituals gelovi za tuširanje i kupanje sadrže sastojke nadahnute nordijskom prirodom i naš jedinstveni Moisture serum – sadrži ulje suncokreta i brusnice te ekstrakt alantoina.

 

Midsommar Glow gel za tuširanje i kupanje

Sauna Relax gel za tuširanje i kupanje

Glacier Breeze gel za tuširanje i kupanje