Tuširanje i kupanje

barnangen_com_shower_480x430
Šveđani imaju riječ kada je sve „baš kako treba“. Oni to zovu „lagom“. Doživite taj novi osjećaj uravnoteženosti s Barnängen kremama i gelovima za tuširanje koji su razvijeni da stimuliraju osjetila i pruže uravnoteženu njegu od trenutka kada dodirnete bočicu. Uz naše jedinstvene sastojke, zaštitnu Cold Creme kremu i Moisture serum, sastojcima nadahnutima nordijskom prirodom, očaravajućim mirisima, bogatim te ujedno i laganim teksturama, naši proizvodi pretvaraju vašu kupaonsku rutinu u ritual.

Nordic Care:

Nordic Care kreme za tuširanje sadrže sastojke nadahnute nordijskom prirodom i naš poznati sastojak Cold kremu, formulaciju inspiriranu legendarnim sapunom koji je proslavio brand Barnängen. Razvili smo kremu za tuširanje za zaštitu svakog tipa kože:

 

Oil Intense gel za tuširanje, za jako suhu kožu

Caring gel za tuširanje, za suhu do normalnu kožu

Nutritive gel za tuširanje, za suhu do vrlo suhu kožu

Sensitive gel za tuširanje, za osjetljivu kožu

Nordic Rituals:

Nadahnuće smo našli u jednim od najstarijih švedskih tradicija poput saune, skoka u ledenu vodu koji u Švedskoj zovu „Isvaksbad“, te proslavi dolaska ljeta, Nordic Rituals gelovi za tuširanje i kupanje sadrže sastojke nadahnute nordijskom prirodom i naš jedinstveni Moisture serum – sadrži ulje suncokreta i brusnice te ekstrakt alantoina.

 

Midsommar Glow gel za tuširanje i kupanje