Sastojci

Jedinstvena tehnologija

Barnängen proizvodi sadrže „baš kako treba“ mješavinu prirode i znanosti. Naše znanstveno istražene formule za njegu kože pružaju dugotrajnu zaštitu i savršen su dodatak našim prirodnim sastojcima nadahnutima nordijskom prirodom.

Cold Cream

 

Cold Cream je drevni recept za ljepotu. Tajna kreme leži u posebnoj mješavini: vlažna emulzija, stvorena vodicom ruže, pčelinjim voskom i lipidima. Cold Cream prva je takozvana kozmetička emulzija i tisućama je godina poznata po svojoj iznimnoj hranjivosti i zaštiti kože – pruža osjećaj lakše kože u usporedbi s čistim uljima.

Naša izvorna formula Barnängen tvrdog sapuna sadržavala je slične sastojke zbog čega smo odlučili obnoviti njegovu tehnologiju i razviti našu jedinstvenu Cold Cream kremu. Uglavnom formulirana od pčelinjeg voska i glicerina kao ovlaživačima te uljem suncokreta, alantoinom i kamilicom kao sredstvima za umirivanje kože, naša zaštitna Cold Cream krema razvijena je da zaštiti i njeguje kožu. Naša patentirana i visokoučinkovita tehnologija Cold Cream kreme obogaćuje naše proizvode kako bi pružili najbolju zaštitu i njegu za prekrasno uravnoteženu kožu.

Moisture Serum

 

Naš zaštitni Moisture serum ekvivalent je tehnologiji Cold Cream kreme.
Taj serum prožet uljem suncokreta i brusnice te alantoinom pruža naprednu zaštitu kože i čini kožu svilenkasto mekom. Naš zaštitni Moisture serum visoko je koncentriran u našim Nordic Ritual formulama za intenzivnu zaštitu kože.